Exklusiva handkrämer

Exklusiva handkrämer för vintertorra händer

Är du trött på att få torra händer så fort det blir kallt ute? Lugn, räddningen är bara en klick handkräm bort. Lyx.se listar åtta exklusiva handkrämer som ger dina händer välbehövlig omtanke i vinterkylan.

På vintern blir luften både kallare och torrare vilket även medför torrare hy. Händerna drabbas ofta hårdast eftersom de också utsätts för en annan uttorkande faktor: varmt vatten vid handtvätt. När dina händer kommer i kontakt med vatten så sköljs hudens naturliga fuktighetsbevarande ämnen och fetter bort. Se därför till att alltid smörja in dig efter varje handtvätt samt att ha en handkräm i handväskan.

8 exklusiva handkrämer

Exklusiva handkrämer

1. Jurlique Purely Age-Defying Hand Treatment är en prisvinnande handkräm som inte bara verkar intensivt återfuktande utan även motverkar ålderstecken samt jämnar ut hudtonen. Innehåller extrakt av tusensköna, lakrits och fläderbär som hjälper till att bleka pigmenteringar i huden. Läkemalva, ringblomma, solrosolja och extrakt av melon vårdar, återfuktar och gör händerna mjuka och lena.

2. Björk & Berries Dark Rain Hand Cream är en snabbabsorberande handkräm som vårdar och återfuktar dina händer på djupet och lämnar dem med en ljuvlig doft inspirerad av den första regniga höstdagen. En kombination av ekologisk björkextrakt, aloe vera och kreatin mjukgör huden.

Exklusiva handkrämer

3. Jenna Hipp Essential Nail & Hand Cream är berikad med 20 procent sheasmör. I de söta tuberna finns en krämig formula som bland annat innehåller naturligt växtextrakt från myrra som återfuktar dina händer och naglar på samma gång.

4. Paul & Joe Hand Cream är en en ljuvlig handkräm med en silkeslen touch som smälter vid kontakt med händerna. Kommer i en elegant förpackning och är ett hett julklappstips.

Exklusiva handkrämer

5. L’Occitane Shea Hand Cream är en bästsäljande handkräm med 20 procent sheasmör. Handkrämen har en underbar doft av honung, mandel och jasmin. Absorberas snabbt och är en räddare i nöden för torra och uttorkade händer. Innehåller även antioxidanter samt E-vitamin som ger händerna näring.

6. Crabtree & Evelyn Citron, Honey & Coriander Hand Therapy är en rik återfuktare med sheasmör och ceramid 3 och 6 II som förbättrar hudens egna barriärfunktion. Innehåller myrraextrakt som vårdar naglar samt återfuktande hyaluronsyra. Handkrämen har en fräsch och uppiggande doft av citron, honung och koriander som känns perfekt i vintermörkret.

Exklusiva handkrämer

7. Origa Mandorla Hand Cream är en handkräm med 100 procent naturliga ingredienser som är baserad på exklusiva doftextrakt och oljor från växtriket på Sicilien. Handkrämen har en riktigt klassisk, aningen söt, italiensk doft från mandelträden som blommar på senvintern.

8. Rituals Infinity Hand Lotion är en rik handkräm med naturligt allantoin som gör dina händer silkeslena. Absorberas snabbt och låter dig njuta av en underbar doft av mandarin och uppiggande japansk mynta.

Fler lyxiga handkrämer:

JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

COMMENTS
 • Vilken trevlig sida!

  2015-04-16
  • Johanna Bergström

   Tack och välkommen! 🙂

   2015-04-16

Sorry, the comment form is closed at this time.