Victorinox-David-Yurman

Victorinox: Klassisk fällkniv får lyxig make-over

Säg Schweizisk armékniv och alla associerar till den klassiska röda fällkniven från Victorinox, med “allt” inbyggt. Men vad gör man, om man vill ha en fällkniv med stil?

Victorinox-David-Yurman

David Yurman, ett amerikanskt juvelerarhus med namn efter grundaren, samarbetade med Victorinox och skapade denna skönhet i Sterlingsilver utifrån den klassiska arméknivens original. Och har man estetik, med inslag av silversmide och känsla för utsmyckade originalprodukter, som ledord i sin personliga produktportfölj är denna ett måste, eller hur?

Victorinox-David-Yurman

Den blir din för endast $595 och du kan köpa den här.

Claes Foxérus är bildad genom livets olika vägar samt utbildad civilekonom i Lund och Köpenhamn, och har varit kommunikationschef, marknadschef och VD i olika bolag. Han har startat upp bloggarna www.davidreport.com och www.produktutveckling.nu samt organisationerna www.apgsweden.se och www.planner.se. Claes är numera egenföretagare med kreativ kommunikation, strategi och affärs/produktutveckling på agendan, där skrivande, föreläsande och utbildning utförs i olika former, bl a om trender och framtid för www.secondsight.nl. Dessutom driver Claes www.hintland.com som avses vara en inspirationskanal för framtida innovationer, produktutveckling och marknadskommunikation genom att lyfta fram ”allt möjligt”. ”- Vi lever i en postmodern tid där allt och inget fungerar, därför hittar du inspiration till stordåd där du minst anar det”