Categories
Mode

Level Shoe District – en dröm för skoälskare

Världens lyxigaste och största skoaffär hittar du naturligtvis i Dubai. Är du på besök där får du absolut inte missa Level Shoe District, med närmare 9 000 kvm dyra skodon och ca 300 lyxiga varumärken.

Miljön är enastående och sannolikheten att du stöter ihop med en äkta celebritet är stor. Många av världens modehus gör en kollektion speciellt för butiken i Dubai och urvalet är imponerande.

Här hittar du inte mindre än 40 designer shop – allt från Harrys i London och Berluti till Chanel, Dior, Miu Miu, Prada och Roger Vivier. Lägg därtill alla skor som presenteras i butiken och dess väl tilltagna och varierade visningsrum. Självklart kan du också anlita en av deras personliga stylister för att hitta den perfekta skon för dig. Skulle du bli trött i fötterna under ditt besök, så tar du bara en avkopplande behandling i ett av världens största fotspa, som alldeles självklart är en naturlig del av butiken.

När Levet Shoe District, detta enorma skoparadis, nyligen firade sitt fösta år hade butiken redan besökts av närmare 12 miljoner kunder.

Level Shoe District, Dubai Mall Level Shoe District Men's Collection, Dubai MallLevel Shoe District, Dubai Mall Level Shoe District, Dubai MallLevel Shoe District, Dubai Mall  Level Shoe District, Dubai Mall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *