Victorinox Airboss maverick

Nytt från Victorinox – Airboss och Maverick i nya versioner

Victorinox firar hösten med nya versioner av två av deras mest populära klockmodeller, Airboss och Maverick. Genom att blanda kvalité, funktion och tidlös design har man här tagit fram ett gäng riktigt snygga klockor.

Victorinox Airboss Collection är en stilren pilotklocka som inspirerats utav nedräkningen som görs av befälhavaren ombord på hangarfartyg, en så kallad “Air Boss”. Vi har tidigare både recenserat och visat upp modeller ur Airboss-kolletionen och har alltid slagits utav hur tidlös och elegant den är. Nu lanseras den nya Victorinox Airboss Mechanical Limited Edition i två varianter som är inspirerade utav himmelsblå oceaner. Som namnet avslöjar är dessa nya klockorna automatiska vilket betyder att de vrids upp utav dina handledsrörelser när du använder klockan. Båda varianterna har samma boett och urtavla i snygg mörkblå färg med röd sekundvisare. Du kan välja mellan ett matchande mörkblått nato-armband eller ett armband i rostfritt stål. Båda modellerna kommer släppas i en limiterad upplaga om 250 exemplar för 10 790 SEK respektive 11 690 SEK.

Victorinox Airboss maverick

Den andra modellen som får en ny version är Victorinox Maverick-serie, där nyheten har getts namnet Maverick Black Edition. Denna släpps i inte mindre än tre nya versioner, en 43 mm kronograf, en minimalistisk 43 mm modell och dessutom en mindre modell. Alla tre modellerna kommer i en läcker svart boett och urtavla med visare i silver. Kombinationen mellan borstade och polerade ytor skapar en spännande design. Alla tre modellerna levereras med ett snyggt svart läderarmband med snygga synliga längsgående sömmar. Priset på dessa modellerna landar mellan 5890 – 7590 SEK.

Victorinox Airboss maverick

Vi hoppas kunna titta närmre på dessa nya ursnygga klockor inom kort!

Jonathan har en bakgrund som både chefredaktör och skribent och har främst haft fokusen på musik och events. Lyx för Jonathan är att kunna unna sig det där lilla extra, att kunna koppla av med en bra skiva och en god whisky, att ha tid att andas och slappna av och ha möjligheten att kunna resa och utforska världen. Musik, teknik, klockor och bilar är det som intresserar honom mest.