GANT x Le Mans

GANT presenterar kollektionen GANT x Le Mans

GANT x Le Mans lanseras i sommar och är GANTs senaste kollektion som de denna gång gjort i samarbete med den historiska och ikoniska motortävlingen Le Mans. Kollektionen kommer att spegla båda organisationernas strävan efter innovation och att vara sportiga men samtidigt eleganta. 

Denna kollektionen markerar början på det treåriga partnerskap som GANT gör som officiell sponsor av Le Mans 24-timmars race. En stor fokus har lagts på året 1949, det var nämligen året då GANT grundades, men även året som Le Mans gjorde sin historiska återkomst efter kriget som en av de mest legendariska motortävlingarna genom tiderna. Detta återspeglas bland annat genom illustratören Jonas Bergstrand som har hjälpt till med design och illustrationer i samband med denna release.

Gant Le Mans

Grunden i kollektionen GANT x Le Mans kommer vara skjortor. Men även tröjor, blazers, jeans och andra accessoarer kommer att finnas tillgängliga för både män, kvinnor och barn. Kollektionen kommer dessutom innehålla plagg med GANTs senaste Tech Prep™ teknologi, en teknologi anpassad för den aktiva livsstilen. Med denna revolutionerade teknologi får du ett plagg som släpper igenom mera luft för att undvika att du blir för varm, det leder även eventuell fukt till ytan av plagget för snabbare avdunstning. Allt för att du ska känna dig så bekväm som möjligt, utan att behöva kompromissa på din stil.

Nästa Le Mans race går av stapeln den 17 Juni 2017 i staden Le Mans, Frankrike. Men redan i maj släpps GANTs kollektion, först med ett 24-timmars förköp som kommer ske online via deras hemsida, men sedan även i GANTs butiker och utvalda återförsäljare.

Jonathan har en bakgrund som både chefredaktör och skribent och har främst haft fokusen på musik och events. Lyx för Jonathan är att kunna unna sig det där lilla extra, att kunna koppla av med en bra skiva och en god whisky, att ha tid att andas och slappna av och ha möjligheten att kunna resa och utforska världen. Musik, teknik, klockor och bilar är det som intresserar honom mest.