GANT Tech Prep

GANT Tech Prep – För den aktiva mannen

GANT har alltid vart ett säkert val för den modemedvetne mannen. Stilrena och klassiska plagg av hög kvalité. Nu lanserar de sin senaste kollektion GANT Tech Prep som är speciellt framtagen för den moderna affärsmannen som ständigt är på språng.

Det är nog många, inklusive mig själv som känner igen sig i de bekymmer som uppstår när man jäktar och stressar klädd i skjorta och kostym. Det blir varmt, svettigt och klibbigt och man känner sig direkt obekväm. Oavsett om du jäktar genom stan mellan olika möten eller springer genom flygplatsen för att hinna med nästa plan kommer du att uppskatta vad Tech Prep har att erbjuda.

GANT Tech Prep™

Dessa plagg är tillverkade av den senaste och modernaste varianten av mikrofiber-polyester. Den är vävd på ett sätt som maximerar genomsläpp av värme och luft, för att du ska hålla dig så sval och bekväm som möjligt. Den är dessutom tillverkad för att absorbera eventuell fukt och leda den till ytan av plagget där den avdunstar snabbt och effektivt.
Kombinationen av detta gör att du får både stil,  komfort och kvalité på ett sätt som tidigare ej vart möjligt. Detta gör GANT Tech Prep till det självklara valet för den aktiva affärsmannen.

Kollektionen består av både skjortor och tröjor i olika klassiska och stilrena allternativ. Det finns absolut något som passar för alla tillfällen. Detta är bara början av de plagg som kommer ha Tech Prep™-teknologin, GANT planerar redan nu att i framtiden utöka kollektionen för ännu större valmöjligheter.

Kollektionen finns i butik sedan februari, besök din närmsta återförsäljare och ta dig en närmre titt redan idag.

Jonathan har en bakgrund som både chefredaktör och skribent och har främst haft fokusen på musik och events. Lyx för Jonathan är att kunna unna sig det där lilla extra, att kunna koppla av med en bra skiva och en god whisky, att ha tid att andas och slappna av och ha möjligheten att kunna resa och utforska världen. Musik, teknik, klockor och bilar är det som intresserar honom mest.