Alla hjärtans dag

6 Spännande presenter för mannen på Alla Hjärtans Dag

Alla hjärtans dag ligger runt hörnet, men ännu finns det gott om tid att köpa och planera den där lilla extra gåvan eller upplevelsen för mannen i ditt liv. Här nedan listar jag några alternativ som jag tror de flesta män hade uppskattat, jag vet att i alla fall att jag hade gjort det!

Hörlur – Bowers & Wilkins P5

Bowers Wilkins p5 hörlur headphone

Även om du älskar din man över allt annat på denna jord, så kanske du inte delar exakt samma musiksmak med honom. För de gångerna du vill ha det lugnt och skönt men han hellre rockar loss till Metallicas senaste platta, är dessa hörlurar det perfekta valet. Bowers & Wilkins P5 är hörluren som kombinerar lyx och design med välljud på ett ytterst bra sätt. Du får äkta vadderat läder på såväl huvudbygeln och öronkuddarna, något som garanterar maximal komfort, även vid flera timmars lyssning. I sann Bowers & Wilkins-anda har man inte tummat på ljudkvalitén heller, även den mer kräsne ljudfantasten lär bli positivt överraskad.

Hugo Boss Parfym

hugo boss parfym

Doft är oerhört viktigt för en fräsch man! Med Hugo Boss Parfym doftar han helt ljuvligt. För många år sedan breddade företaget sin produktpalett med många unika doftkreationer. BOSS Orange Men med sin intensiva, kreativa och oemotståndliga doft utmärker sig från sina konkurrenter. Varianterna BOSS Orange Sunset, BOSS in Motion White Edition och BOSS Orange Man Fresh är exakt lika noggrant framtagna för att passa alla olika typer av män. HUGO Red skapades för kreativa män. HUGO Red är sinnebilden för att överskrida gränser och prova nya saker. Vilken du än väljer tror vi nog att du ska bli otroligt nöjd med ditt val av doft med Hugo Boss.

Klocka – Orient Bambino

Orient bambino gold guld FER24003W0

Denna klocka finns i en mängd olika stilar, med olika material på såväl armband som urtavla. En sak de alla har gemensamt är den egenkonstruerade automatiska mekaniken inuti. Allt du får är tillverkat av Orient själva i deras fabrik i Japan, och för strax under 3000 SEK får du kvalité som du inte trodde var möjlig i denna prisklass.
Till alla hjärtans dag kanske denna kombination i guld med brunt läderarmband hade passat bra? Varför inte passa på att gravera in något minnesvärt på baksidan.

 

Raknings-kit från Gents.se

rakset gents gents.se raktvål rakhyvel

Något som alla män kan uppskatta är en behaglig och avslappnande rakning. Många gånger är rakningen något som mer känns som ett måste. Man gör det i all hast, utan att ta sig tiden och uppskatta hur avslappnande det faktiskt kan vara. Varför inte ge bort ett lyxigt rakset från Gents.se och ge din man en anledning till att spendera lite extra tid framför spegeln på morgonen. De säljer även en mängd olika kombinationer av raktillbehör och rakhyvlar och du kan garanterat hitta något som passar honom, just detta set innehåller allt för den perfekta rakningen.

 

Whisky – Provsmakning i hemmet

bowmore whisky islay single malt

Dricker din man whisky? Då är kanske ett provsmaknings-set från valfritt destilleri något för honom. Det har på senare tid blivit allt mer populärt för destillerier att komma ut med små boxar och förpackningar med mindre flaskor där man får en chans att provsmaka inte bara en, utan flera produkter ur deras sortiment. Några av destillerierna som gjort detta är bland annat Bowmore och Glenlivet. I respektive låda får du smaka både på deras 12, 15 och 18-åriga whisky. En personlig favorit är Bowmore, som enligt mig har flera intressanta produkter i sitt sortiment, som inte behöver kosta skjortan. En perfekt gåva som han kan avnjuta efter er romantiska middag.

 

Upplevelse – Dreamcar Rentals

Dream car rental dreamcarrental.se ferrari lamborghini

Foto : Dream Car Rental

En sak som alla män någon gång i sitt liv drömt om är det att sitta bakom ratten i en riktig sportbil. Varför inte förverkliga den drömmen åt mannen i ditt liv? Tro det eller ej, men man behöver inte tömma hela plånboken för att få leka av sig bakom ratten i en Ferrari eller Lamborghini en stund. Ett av företagen som erbjuder just detta är Dreamcar Rental. De har paket som passar de flesta, allt ifrån mindre åkturer till en heldag med körning både på allmän väg och racerbana. Så varför inte göra en weekend av det, spendera en dag på ett romantiskt spa med mysig middag, för att nästa dag lägga ett par mil i en exotisk sportbil!

Jonathan har en bakgrund som både chefredaktör och skribent och har främst haft fokusen på musik och events. Lyx för Jonathan är att kunna unna sig det där lilla extra, att kunna koppla av med en bra skiva och en god whisky, att ha tid att andas och slappna av och ha möjligheten att kunna resa och utforska världen. Musik, teknik, klockor och bilar är det som intresserar honom mest.

Sorry, the comment form is closed at this time.