Vinn högtalare_SONY_GTK-XB7

Tävling på Lyx.se – vinn högtalare från Sony!

Bra ljudkvalitet är ett måste för musikälskaren. Och samtidigt en vardagslyx som vi alla borde unna oss. Nu har du som läser Lyx.se chansen att vinna ett exemplar av Sonys nya högtalarsystem GTK-XB7, som passar perfekt för dansmusik och levererar en djup och kraftfull bas.

Hemmaljudanläggningen har Sonys egna EXTRA BASS-teknik som riktigt låter dig känna musiken, genom att behandla och optimera frekvenser efter ljudkällan, samtidigt som den behåller utmärkt ljudkvalitet. Dessutom har systemet flerfärgade ljuseffekter, där stroboskop-, linje- och högtalarlampor synkas i takt till musiken och skapar härlig nattklubbsstämning i vardagsrummet.

Bra ljudkvalitet är en vardagslyx som vi alla borde unna oss.

Högtalaren ger ett lika bra ljud ståendes som liggandes, tack vare en flexibel dubbelriktad installation. Den är bärbar och har Bluetooth-anslutning, vilket bland annat innebär att du kan streama musik med din smartphone eller surfplatta samt även tillsätta en extra högtalare – för ännu mer power i ljudet. Det finns dessutom möjlighet att stoppa in en CD-skiva, spela upp MP3- och WAV-filer från USB eller lyssna på radio. Värdet i butik för produkten är 3400 kr.

För att vinna högtalarsystemet från Sony vill vi att du gillar Lyx.ses Facebook-sida, gillar tävlingsinlägget på Facebook-sidan (följ länken för att komma rätt) samt, i kommentarsfältet till tävlingsinlägget på Facebook-sidan, kortfattat berättar vilken som är din favoritmusik och hur du helst njuter av den. Dela dessutom gärna Facebook-inlägget för ökad vinstchans! Tävlingen är öppen till midnatt den 6 juli 2016.

Vinnaren av Sonys nya högtalarsystem GTK-XB7 kommer att utses av en jury från Lyx.ses redaktionsteam. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut. Eventuell vinskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan ej bytas mot kontanter. Juryn meddelar sitt beslut via Lyx.ses Facebook-sida den 11 juli 2016. Lycka till!