Baileys Flat White Martini

Baileys flat white martini – klassiker med en chokladig touch

Den chokladiga gräddlikören Baileys är en favorit hos många, on ice eller som ingrediens i olika drinkar och efterrätter. Här kommer nyheten Baileys Flat White Martini – Baileys svar på den klassiska Espresso-martinin, i sin tur en variant av en av världens mest uppskattade och mytomspunna drinkar – Martinin. Väldigt gott att bryta av den söta och milda likören med stinget och spritigheten från vodkan. Espresson bidrar med djup och fyllighet och drinken får lite extra fräschör av att den skakas med is just innan serveringen.

Chic nog att ersätta original-martinin på cocktailkvällen. Söt nog att beställa in som efterrätt. Oavsett hur du njuter av din Baileys Flat White Martini  – låt dig väl smaka!

Ingredienser:

50 ml Baileys Original Irish Cream

25 ml Smirnoff vodka

25 ml espresso

Gör så här:

Fyll en shaker med is och häll i alla ingredienser.

Skaka väl och häll upp i ett martiniglas.

Garnera med tre kaffebönor.

Njut!

Baileys Flat White Martini