Svenskt Tenn_Skinnväskor

Nya handväskor i skinn hos Svenskt Tenn

Nu utökar den exklusiva inredningsbutiken Svenskt Tenn sitt sortiment av personliga accessoarer med en exklusiv kollektion av skinnväskor.

Skinnväskor_Svenskt Tenn

På Strandvägen i Stockholm ligger den populära inredningsbutiken Svenskt Tenn, vars möbler och accessoarer syns i många klassiska hem och de finaste inredningsreportagen.

Clutch_Svenskt Tenn_Skinnväskor     Den nya clutchen. 

Svenskt Tenns nya väskkollektion är företagets första kollektion i skinn och består av en handväska, en toteväska, en kuvertväska, en portfölj och en plånbok i mjukt kalvskinn med Estrid Ericson-inspirerade mässingsdetaljer.

Svenskt Tenn_Skinnväskor_väskor_detaljerVäskornas fina detaljer med bland annat Estrid Ericsons hand. 

Kollektionen är framtagen i samarbete med den italienska designbyrån Ivory.

Vi har tagit fram tidlösa modeller där både skinn och hantverk är av allra högsta kvalitet. Ivory har arbetat med många välkända, internationella varumärken, så deras kunskap och erfarenhet har varit väldigt värdefull för oss – Thommy Bindefeld, marknadschef på Svenskt Tenn

Som en del i satsningen för väskorna får också en egen avdelning i butiken, både med mer yta och en lyxig inramning.

Svenskt Tenn_Väskrummet_Svenskt Tenn_Skinnväskor

Svenskt Tenn passar även på att förnya sitt övriga sortiment av produkter i skinn, med allt ifrån korthållare och necessärer till pennburkar och smyckeskrin. De tillverkas i samma skinnkvalitet som väskorna och är präglade med ett klassiskt mönster formgivet av Estrid Ericson. Dessutom får Svenskt Tenns populära textilväskor en uppdatering med nya detaljer.

Läderaccessoarer_Svenskt Tenn_2016