Mors dag-box från Glossybox

Vinn en Glossybox till Mors Dag!

Maj är en härlig månad, fylld av högtider och festligheter, där Mors dag kanske är den mest älskade och uppmärksammade av dessa. Inför årets firande har du som läser Lyx.se chansen att vinna en av två härliga Mors dag-boxar från Glossybox att uppvakta din mamma, dig själv, eller någon annan inspirerande kvinna med.

Boxen har ett vackert, somrigt blommönster och innehåller 6 noggrannt utvalda skönhetsprodukter i full storlek, bland annat den multifunktionella Sublimia Hair DD Cream från Elgon, som både skyddar håret mot värme och samtidigt ger näring och glans.

Mors dag-box från Glossybox_produkt

Sublimia Hair DD Cream från Elgon är en av de lyxiga produkter som ingår i Glossybox Mors dag-box 2016. Övrigt innehåll är som vanligt hemligt!

Enligt en tidigare undersökning som Glossybox låtit genomföra bland sina prenumeranter tog 96 % av deltagarna tillfället i akt att fira sin mamma på Mors dag. Och hela en tredjedel passade dessutom på att uppvakta någon annan kvinna, dagen till ära. Mors dag är verkligen det perfekta tillfället att få mödrar med flera att känna sig speciella och uppskattade. Och ett sätt att göra det på är med en av dessa lyxiga Glossyboxar.

För att vinna en av boxarna vill vi att du gillar Lyx.ses Facebook-sida, gillar tävlingsinlägget på Facebook-sidan (följ länken för att komma rätt) samt, i kommentarsfältet till tävlingsinlägget på Facebook-sidan, kortfattat berättar vilken kvinna som särskilt inspirerar dig – och varför. Dela dessutom gärna Facebook-inlägget för ökad vinstchans! Tävlingen är öppen till midnatt den 12 maj 2016.

Vinnarna av varsin Mors dag-box från Glossybox kommer att utses av en jury som består av Lyx.ses grundare, VD samt redaktör. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan ej bytas mot kontanter. Juryn meddelar sitt beslut via Lyx.ses Facebook-sida den 16 maj 2016. Lycka till!

Glossybox Mors dag-box 2016 innehåller sex skönhetsprodukter i full storlek till ett värde av 1 000 kronor och säljs utanför den vanliga månadsprenumerationen, så länge lagret räcker från och med den 25 april. Priset för boxen är 329 kronor för icke-prenumeranter och 299 kronor för aktiva Glossybox-prenumeranter.