Agatha_Christie_Poirot_Tävling_Fem_små_grisar_Döden_på_Nilen

Tävling på Lyx.se – vinn Agatha Christies älskade Poirotklassiker

Agatha Christies älskade och fåfänge detektiv Hercule Poirot fyller 100 år! Det firar vi med en tävling, i samarbete med Bookmark Förlag, där du kan vinna en av två Poirot-klassiker, Fem små grisar och Döden på Nilen.

För att vinna en av böckerna vill vi att du gillar Lyx.ses Facebook-sida, gillar tävlingsinlägget på sidan (följ länken för att komma rätt) samt, i kommentarsfältet till tävlingsinlägget, kortfattat berättar vilken fiktiv deckarkaraktär som är din favorit – och varför. Tänk på att alla tre momenten måste vara utförda för att vara med och tävla! Och dela gärna Facebook-inlägget för ökad vinstchans. Tävlingen är öppen till midnatt den  22 mars 2016.

Vinnarna av varsin bok kommer att utses av en jury som består av Lyx.ses grundare, VD samt redaktör. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut. Eventuell vinskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan ej bytas mot kontanter. Juryn meddelar sitt beslut via Lyx.ses Facebook-sida den 29 mars 2016. Lycka till!

Läs mer om Hercule Poirots 100-årsjubileum här!

Sorry, the comment form is closed at this time.