alla hjärtans dag_grand hotel

Fira Alla Hjärtans Dag på Grand Hôtel

Den 14 februari hyllas kärlekshögtiden  – Alla hjärtans dag – som kom till Sverige redan på 1960-talet efter växande kulturell påverkan från USA. Under 1990-talet tog firandet fart ordentligt och dagen fick även en plats i den svenska högtidskalendern. Nuförtiden känns det som en stor högtid i Sverige och något man verkligen firar med den eller de man älskar.

Alla Hjärtans Dag_GrandH

Varför inte överraska den du älskar mest och checka in på Grand Hôtel, där hotellet fylls med rosor, glädje och människor som älskar varandra just på Alla Hjärtans Dag. I år har Grand Hôtel tagit fram ett speciellt erbjudande för Alla Hjärtans Dag, för ett begränsat antal hotellrum. I paketen som gäller för två personer ingår frukost på Verandan och inträde till Grand Hôtel Nordic Spa & Fitness. Vad är inte härligare än en god middag, skönhetssömn i ett lugnt, fridfullt rum med sköna sängar, för att sedan äta en god frukost och bege sig till Grand Hôtel Nordic Spa & Fitness.

I spat kan man slappna av med ett bastubad och vakna till liv med ett kallt dopp, nästan som i skärgården. Ta ett träningspass i gymmet och gör det till en energigivande och stärkande paus i vardagen eller varför inte boka in en behandling som lugnar ner eller en som piggar upp, beroende på dagsform. Alla Hjärtans Dag-lyx på hög nivå.

Alla Hjärtans Dag_Superior Suite bedroom 4fl,

Bo lyxigt och bekvämt för en natt mitt i Stockholms innerstad och bara njut av varandra. Besök Verandan som byggdes för 100 år sedan och njut av en god middag, med spektakulär utsikt över vattnet och slottet. Grand Hôtel  har verkligen det mesta du kan önska för ett lyxigt och kärleksfullt dygn med din kära.

Glad Alla Hjärtans Dag önskar Lyx.se!