Urb it låter stockholmarna urba sina klappar ända fram till julafton

Med bara några dagar kvar till julafton börjar det minst sagt bli smått stressigt att få hem julklapparna i tid. Glöm den vanliga e-handeln vid det här laget, det är för sent! Räddningen för Stockholms innerstadsbor kan bli att urba julen och få klapparna från Stureplan levererade till dörren. Funkar ända fram till julafton. En lyxig service i allra högsta grad.

Urb it

Vad är detta med att urba, undrar du! Urb-it är en ny tjänst där man helt enkelt beställer bland ett urval av julklappar online via urbajulen.se och Bibliotekstan.se så får man dem personligt hemlevererade av en så kallad urber. Leverans utlovas inom en timme (eller en annan tid som passar dig). Perfekt för dig som är ute i sista minuten med inhandling av julklapparna och har massor av annat att hinna klart innan släkten dyker upp.

Urb-it ger stockholmarna möjlighet att testa ett helt nytt sätt att handla. Det är perfekt för den som hellre njuter av en god middag på stan eller umgås med sina vänner, än står i kö på Posten – Mats Forsberg, VD för urb-it

Butikerna som ingår i samarbetet är Filippa K, Gant, Marc by Marc Jacobs, Hope, Houdini, J. Lindeberg, Koloni, Day Birger et Mikkelsen, Hackett, Efva Attling, Happy Socks, Floristkompaniet, Carin Wester, BLK DNM och Livly.

Leverans Urb it     Foto: Studio Emma Svensson 

Du kan följa din urber i realtid via urb-its app, så att du har full koll på när och var klapparna dyker upp. Leverans sker än så länge bara innanför tullarna i Stockholm eller i Hammarby Sjöstad.

Urb it app

Happy Holidays!

hashtag_urbajulen