Esthechoc tävling

Vinn skönhetschoklad från esthechoc!

Ät choklad och bli vackrare! Det som låter för bra för att vara sant blir nu verklighet med nya kosttillskottet esthechoc, som kommer i det angenäma formatet av en liten bit mörk choklad och bromsar hudens åldrande genom ökad mikrocirkulation och förbättrad syretillförsel. Huden blir slätare och får ökad lyster, samtidigt som redan etablerade ålderstecken reduceras efterhand, med synligt resultat redan efter tre veckor.

Som Lyx.se tidigare har rapporterat grundar sig vetenskapen bakom esthechoc på de två aktiva ingredienserna kakaopolyfenoler, som förekommer naturligt i kakaobönan, och astaxantin, vilken är en antioxidant som utvinns från alger. esthechoc har utvecklats och patenterats av forskare från Cambridge University och produceras under strikta och skyddade kvalitetskontroller. Produkten är framtagen efter 10 års forskning kring en ny teknik, som möjliggör kakaopolyfenolernas och astaxantinets effekt att snabbt upptas av blodomloppet i hudvävnaden, istället för att brytas ned av metabolismen.

Fortfarande inte övertygad? Nu har du chansen att vinna en av två månadsförbrukningar av esthechoc, där en förpackning består av 21 x 7,5 g chokladbitar. Kakaohalten är minst 72,6 procent och varje chokladbit innehåller endast 38 kcal. Produkten rekommenderas för regelbunden användning för bästa resultat.

För att vinna en förpackning av exklusiv skönhetschoklad från esthechoc vill vi att du gillar Lyx.ses Facebooksida, gillar tävlingsinlägget på Facebooksidan samt, i kommentarsfältet till Facebookinlägget, kortfattat beskriver din relation till choklad. Tänk på att alla tre momenten måste vara utförda för att vara med och tävla. Dela dessutom gärna Facebookinlägget för ökad vinstchans! Tävlingen är öppen till midnatt den 20 december 2015.

Vinnarna av varsin månadsförbrukning av esthechoc kommer att utses av en jury som består av Lyx.ses grundare, VD samt Redaktör. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut. Eventuell vinskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan ej bytas mot kontanter. Juryn meddelar sitt beslut via Lyx.ses Facebooksida den 22 december 2015. Lycka till!

För mer information och senaste nytt om esthechoc: titta gärna in på deras Facebook-, respektive Instagramsidor. Vem vet, det kan ju till och med bli fler tävlingar för oss chokladälskare…