spa-resa

Vinn SPA-resa till Estland! Tävling i samarbete med staden Pärnu och Nordic Aviation Group

Som några av er kanske minns begav sig Lyx.se till Estland i somras. Och ett av våra resmål var den traditionella kurorten Pärnu, där vi njöt av god mat och härliga kroppsbehandlingar innan det var dags att åka vidare till landets huvudstad Tallinn.

Nu är det dags för en av er läsare att få gå i våra fotspår, då staden Pärnu, i samarbete med flygbolaget Nordic Aviation Group bjuder in till en fantastisk tävling där priset består av en resa för två personer till just Pärnu, inklusive flyg och två nätter i fyrstjärniga Tervise Paradiis Spa Hotel & Water park.

Hotellet ligger vid stranden i Pärnu och öppnade 2004. På spamenyn återfinns bland annat ett utbud av avkopplande och läkande behandlingar, olika typer av massage, hydroterapi, värmebehandlingar, en saltkammare och en infraröd bastu. Som upplagt för att koppla av och ladda batterierna på nytt med andra ord!

För att vara med och tävla ska du: gilla Lyx.ses Facebooksida, gilla tävlingsinlägget på Facebooksidan samt, i kommentarsfältet till Facebookinlägget, skriva vad just du önskar dig inför det nya året. Tänk på att alla momenten måste vara utförda för att vara med och tävla. Dela dessutom gärna Facebookinlägget för ökad vinstchans!

Tävlingen är öppen till midnatt den 16 december 2015. Vinnaren av en spa-resa till Estland enligt ovan kommer att utses av en jury som består av Lyx.ses grundare, VD samt Redaktör. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut. Eventuell vinskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan ej bytas mot kontanter. Juryn meddelar sitt beslut via Lyx.ses Facebooksida den 21 december 2015.

I priset ingår

 • Voucher för två flygbiljetter, Stockholm-Tallinn, tur och retur, i Economy Class med Nordic Aviation Group (giltig tom 31 augusti 2016).
 • Voucher för två övernattningar för två personer, i ett dubbelrum, i Tervise Paradiis Spa Hotel & Water park.
 • Transfer från Tallinns flygplats till Pärnu och tillbaka.

Om flygbiljetterna

 • Vouchern motsvarar två returbiljetter Stockholm-Tallinn i Economy Class.
 • Vouchern gäller på flighter med Adria Airways och är giltig tom 31 augusti 2016.
 • Bokning skall göras minst två veckor innan avresa och görs i mån av plats.
 • Vinsten kan ej bytas mot kontanter. Vouchern är personlig och kan varken överlåtas eller säljas.
 • Vouchern blir ogiltig efter sista giltighetsdatum.

Om vistelsen på Tervise Paradiis SPA Hotel & Water Park

 • Vouchern gäller för två övernattningar i ett dubbelrum för två personer på det fyrstjärniga hotellet.
 • Lyxig frukostbuffé ingår.
 • Tillgång till pool och bastu från 6:30 till 15:00 ingår.
 • Tillgång till gym från 6:30 till 15:00 ingår.

Tävlingen arrangeras i samarbete med staden Pärnu, Nordic Aviation Group samt Visit Estonia. Kika gärna in på Pärnus och Nordic Aviation Groups websidor, där det under hela december finns spännande erbjudanden och vinstchanser för dig som flyger Stockholm – Tallinn – Stockholm! Här träffar du även Sebastian, den söta lilla killen i titelbilden ovan. Sebastian tipsar dig om hur just du kan få dina önskningar uppfyllda.  You just have to make a wish…

Lycka till önskar Lyx.se!

COMMENTS
 • Anna Kihlström

  Å om jag denna resa fick vinna, så skulle ni se den lyckligaste kvinna. Visst jag har redan vunnit högsta vinsten i år då vi fick i livet behålla vår son. Lyckliga stjärna, snälla le mot mig så att vinsten jag drömt om kommer till mig 🙂

  2015-12-12
 • Lotta Nykvist

  Efter 1½ år sjukskrivning är jag nu på väg tillbaka och vad kunde väl bättre “smaka”..
  Än en resa med Spa, något jag önskar och gärna skulle vilja ha..
  Må bäste man vinna, Grattis till mig eller någon annan kvinna 🙂

  God Jul <3

  2015-12-14
 • Ulf Carnby

  För många år sedan, jag såg den vackraste kvinna, på Pärnus strand. Hennes hår var vitt och lent som strandens sand.Minnet av denna gudomliga gestalt har jag förgäves sökt överallt, utan att finna någon liknande kvinna. Om jag kommer tillbaka till denna långa strand så hoppas jag att vi kan gå där hand i hand.

  2015-12-14
 • Anneli

  2016 blir en resa i hälsans tecken om jag får välja. Då skulle det ju passa bra att åka iväg på detta som en uppstart.

  2015-12-15
 • Johanna Bergström

  För er som vill vara med och tävla: tänk på att er önskan alltså skall finnas med i kommentarsfältet till tävlingsinlägget på Lyx.ses Facebooksida för att bli bedömt. Stort lycka till till samtliga!

  2015-12-15
 • Jag var i Pärnu 1994 med ett gäng barn o ungdomar från Vargöns Musikskola. Tyckte då att det var en underbar plats. Skulle vara roligt att återse Pärnu nu över 20 år senare.

  2015-12-15
 • Anders Bjurhammer

  Återvända till det land mina föräldrar tvingades lämna som unga. Reflektera och funderar och glädjas åt stunden som jag länge trodde aldrig skulle komma…

  2015-12-16
 • Kim

  Tränar på att ta vara på livet och vara här och nu. Att kunna säga nej till andra och unna mig själv tid och att lyssna på min kropp. Vårda min kärlek?

  2015-12-16

Sorry, the comment form is closed at this time.