taxi stockholm premium

Kundernas favoritchaufförer kör Taxi Stockholm Premium

Har du sett kampanjen nere på stan med taxichaufförer som poserar på bilhuven? Det är Taxi Stockholms favoritchaufförer. Taxi Stockholm Premium är för dig som gillar att piffa upp vardagen med det där lilla extra.

Taxi Stockholm Premium konkurrerar med liknande taxitjänster på marknaden och innebär att du som kund kan beställa en taxiresa med lite mer exklusiva bilar. Taxi Stockholms premiumbilar, bland annat Tesla Model S och extrautrustade Mercedes E-klass, bokas via Taxi Stockholms app och betalningen sker via kundens redan registrerade kontokort.

Vi har sett att det finns en ökad efterfrågan hos våra kunder av en premiumtjänst med extra hög standard och komfort. Med Taxi Stockholms erfarna och noggrant utvalda chaufförer samt bilar i absoluta toppklass kan vi nu erbjuda en sådan högkvalitativ tjänst – Carina Herly, marknadschef på Taxi Stockholm.

Premiumbilarnas chaufförer känner väl till huvudstadens alla gator och är noggrant utvalda för sin erfarenhet och utbildning.

En tjänst för eget vardagslyx eller till någon du vill skämma bort. Att bjuda på middag och därefter erbjuda en betald taxiresa hem med premiumtjänsten är snyggaste avslutningen på en trevlig kväll och något det med all säkerhet kommer att pratas om i flera dagar efteråt.

taxi stockholm premiumTaxi Stockholm bjuder på sig själva…