Veckans vardagslyx – Godisträdet

Sensommaren bjuder på både kräftskivor, barnkalas och kickoffer. Vi börjar så sakteligen komma in i vardagliga rutiner, men passar på att festa till det till helgen. Planerar man för dop, möhippa, tjejmiddag eller andra festligheter vill man gärna hitta detaljer som förhöjer stämningen och sätter pricken över i. En sådan detalj är Godisträdet.

Godisträdet startades nyligen av Vanessa Hallsten och har redan förgyllt många festliga sammankomster. Godisträdet är ett elegantare sätt att presentera konfektyr på. Vanessa gör varje godisträd omsorgsfullt för hand efter beställarens önskemål och man kan i stort sett få vilken komposition av godis som helst.

Godisträd_4

Idén till Godisträdet föddes en dag när Vanessa sökte på nätet efter Godisträd då hon var ute efter unik dekoration till en dessertbuffé. Eftersom Vanessa då upptäckte ett hål i marknaden, samt att det inte var möjligt att få leverans från något företag i hela Sverige, tog entreprenören Vanessa saken i egna händer och började skapa egna Godisträd. Godisträdet By Vanessa Hallsten grundades där och då.

Mina godisträd blev helt fantastiska och gav dessutom dessertbuffén det unika lyftet jag eftersökte – Vanessa Hallsten, grundare av Godisträdet

Vanessa berättar att det roligaste med att driva sitt företag är att hon får leva ut sin kreativa sida och det inte finns någon som sätter gränser eller regler för hur det ska vara. Dessutom får hon vara delaktig till att bidra till människors speciella dagar.

Man vill inte äta upp trädet för det är så fint – vanlig kommentar från kunder…

Träden uppskattas av alla, stora som små.

Vanessa HallstenVanessa Hallsten

Vanessas drömkund är någon som går ”all in” med Godisträd på t ex ett event eller en speciell dag – från entrén ska man mötas av en godisskog med gigantiska Godisträd som gästerna får ta del av, för att sedan låta temat fortsätta igenom hela eventet, från rum till rum.

Jag får uttrycka mig i färg och form via mina Godisträd som byggs upp av kärlek och mycket tanke bakom – Vanessa Hallsten

Godisträdet är ett vackert hantverk som man kan unna en kär vän för att visa sin uppskattning. Vi tycker det blir en perfekt gå-bort-present – ett godisträd fylld med silvriga lakritskulor och chokladbollar. En rolig accessoar till vilket bord som helst.

Godisträd

Varför inte placera ett par godisträd till fikat vid nästa middag för att låta den både bli till njutning och en så kallas ”conversation piece”. Och får barnen plocka sina godisar från ett lyxigt godisträd på nästa barnkalas så vågar vi lova att de blir glatt överraskade.

Godisträdet_8

Nästa steg för Vanessa och hennes skog av godisträd är att öppna en butik och showroom. Till hösten öppnas Godisträdet i en lokal i Aspudden dit man har möjlighet att åka och titta på Vanessas träd innan man beställer.

Godisträden är både fest- och vardagslyx.

Godisträd_2

Foto: Cecilia Pihl , www.facebook.com/fotografceciliapihl