No Man's Fort

No Man’s Fort – sjöfort i engelska kanalen blir lyxhotell

Sugen på ett annorlunda boende vid nästa Englandsbesök? Tre timmar utanför London, och drygt 2 kilometer utanför Isle of Wight, ligger No Man’s Fort. Ett tidigare sjöfort mitt i Engelska kanalen har förvandlats till lyxigt hotell med egen fyr. Inget trist ställe för nästa konferens…

No Man's Fort view

No Man’s Fort är ett viktorianskt sjöfort som byggdes mellan 1865-1880 och har precis omvandlats till ett lyxigt hotell av Amazing Venues.

No Man's Fort 2

Här finns, förutom lyxiga hotellrum, badtunnor uppe på taket, bastu, soldäck, eldstad, champagnebar, nattklubb, sjögolf, laserspelarena, butiker och restauranger.

No Man's Fort_LighthouseFrån fyren har man en unik utsikt över havet.

No Man’s Fort är ett av fyra fort som ligger i Solentsundet, mellan Portsmouth på det brittiska fastlandet och Isle of Wight, och har 22 stora hotellsviter.

No Man's Fort

Amazing Venues har, som namnet insinuerar, ett antal häpnadsväckande ställen på sin lista av hotell och festlokaler. Bland dem kan nämnas Ackergill Tower som är ett femstjärnigt slott i Skottland och Stanbrook Abbey i Worcester där man kan gifta sig i spektakulär miljö.