Lyx testar: Ansiktsbehandling hos byDenni

Skönhetssalongen byDenni erbjuder exklusiva behandlingar inom hud- och kroppsvård, vilka skräddarsys efter dina individuella behov. Lyx.ses Anna-Corinne Egermo har testat en ansiktsbehandling.

ByDenni ligger centralt i Stockholm, i Sturegallerian, och erbjuder hud- och kroppsvård för både män och kvinnor. Salongens signum är skräddarsydda behandlingar där man blir omhändertagen av flera terapeuter samtidigt. Något som du märker direkt när du kommer till ByDenni är företagets helhetssyn på skönhet, där de hjälper till både med kostråd och rekommendation för till exempel hudläkare om det skulle behövas. Allt för att du som kund ska få det bästa resultatet och förverkliga din inre skönhet.

Vi är inte en salong som alltid har det allra senaste och trendigaste, och ofta är det egentligen bara gammal kunskap i en ny förpackning. Jag använder mig av metoder som är beprövade och som verkligen fungerar. Denni Vulic 

bydenni_skönhetsbehandling_stockholm_ansiktsbehandling_lyx_intext

Denni Vulic

Att ByDenni fokuserar mer på kvalitativa behandlingar som fungerar, snarare än på att följa trender, innebär dock inte att de inte använder sig av teknik – men den måste vara välbeprövad. Bland annat använder man LED-ljus för att få huden att reparera sig, läs mer om deras apparater här. De utför också manuellt lymfdränage enligt Dr Vodder. Förutom att massagen är väldigt behaglig så är den effektiv för att hjälpa kroppen att göra sig av med slaggprodukter – något som är särskilt viktigt om man har problem med akne som börjat sprida sig.

Den behandling som jag testade var en ansiktsbehandling med massage, lymfdränage och LED-ljus och den utfördes av Denni själv plus en till terapeut som gav massagen. Eftersom jag har problem med oren hy och akne som blivit värre sedan tonåren har jag också testat en hel del: både diverse produkter och behandlingar hos olika salonger – utan att problemen blivit bättre. När jag skriver det här har ett par veckor gått sedan behandlingen hos byDenni och faktum är att det är första gången som min hy är både bättre och lugnare.

Så när vi går tillbaka till byDenni så är det inte bara för att Denni själv är en genuint varm och trevlig person, även om det förstås gör upplevelsen ännu trevligare, utan för att behandlingarna verkligen tycks ge resultat. Vill du veta mer om byDenni, besök deras webbsida. Vi kan lova att de kommer att ta väl hand om dig!

bydenni_rosor_INTEXT