solskyddsprodukter för barn

Solskyddsprodukter för barn – tre favoriter

Trots att man inte tror det så är solen stark även i Sverige under sommarhalvåret och det är otroligt viktigt att skydda huden mot UV-strålningen, solbränna och framtida hudskador – särskilt när det gäller våra barn. Barnen kan inte bestämma själva, så vi föräldrar måste verkligen ta vårt ansvar och smörja in dem ordentligt med bra solskyddsprodukter. Lyx.se har testat några olika solskyddsprodukter för barn och tipsar här om tre favoriter. Såväl anpassade för spädbarn från 6 månader som till barn.

solskyddsprodukter för barn La_Roche_Posay_ANTHELIOS_Baby_Sunlotion_SPF50plus[1]

La Roche Posay har kommit med en helt ny solskyddskräm, Anthelios, särskilt utvecklad för små barns känsliga hud. Den rekommenderas för barn från 6 månader. Mig veterligen så är det den första solskyddskrämen som rekommenderas till barn under 1 år. Den ger mycket högt skydd, tolerans och komfort och är även fuktgivande och mjukgörande med krämig konsistens som innehåller sheasmör. Ett extra högt skydd mot UVA-strålar (högre än EU:s rekommendationer).

solskyddsprodukter för barn La_Roche_Posay_Anthelios_KIDS_Lotion_SPF50plus[1]

Anthelios SPF 50+ barnlotion är en solskyddslotion med mycket högt skydd som passar för både ansiktet och kropp helt utan parfym och parabener. En mycket lätt lotion som snabbt går in i huden. Den är även extra vattenresistent liksom mot sand och svett, vilket kan vara välbehövligt för barn som rör sig mycket i sanden och badar hela dagarna.

 

solskyddsprodukter för barn VICHY_Ideal_Soleil_Kids_Sun_Lotion_SPF50[1]

Vichy har också en mycket bra sollotion till barn som heter Idéal Soleil Sollotion  med spf 50. Vichy har utvecklat den här produkten framförallt för att bekämpa de skadliga effekterna av UV-strålarna. Den har även ett fotostabilt, bredspektrat filtersystem med Mexoryl® som skyddar mot både UVA- och UVB-strålar.

Njut i sommarens härliga solstrålar men glöm inte att smörja in både dig och dina barn.

Lyx.se önskar er en fantastisk sommar.

COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.