Vision Haircare_sommartävling

Sommartävling med Vision Haircare!

Nu är det dags för sommartävling här på Lyx.se och denna gång lottar vi ut ett härligt styling-kit från det svenska hårvårdsmärket Vision Haircare, som hjälper dig att fixa fräscha beach-lockar på nolltid. Kitet består av sprayprodukterna Ruff och Curl Up.

Ruff är en saltvattenspray som är perfekt när det gäller att få till det där efterlängtade, lagom rufsiga strandhåret. Ruff kan appliceras i både fuktigt och torrt hår och ger lyxig volym, matt finish samt efterlämnar en fräsch doft. Curl Up är en lockspray som definierar lockarna, samtidigt som den reducerar frizz. Sprayen fungerar lika bra på stylade lockar som självfall och ger en naturligt snygg stadga och glans.

För att delta går du in på vår Facebooksida, gillar tävlingsinlägget på Facebooksidan samt skriver en liten sommarhälsning i kommentarsfältet till Facebookinlägget. OBS: båda momenten måste vara genomförda för att vara med och tävla!

Vision Haircare sommartävling

Om du är mer nyfiken på Vision Haircare och deras produkter, kan du även kika in på märkets fina Facebook– och Instagramsidor för bilder och senaste nytt.

Tävla innan midnatt 16 juli 2015. Mottagaren av styling-kitet från Vision Haircare kommer att utses av en jury, som består av Lyx.ses grundare, VD samt Chefedaktör. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut. Eventuell vinskatt betalas av vinnare. Vinsten kan ej bytas mot kontanter. Juryn meddelar sitt beslut via Lyx.ses Facebooksida den 20 juli 2015 och vinsten kommer sedan att skickas ut till vinnaren under vecka 32.

Lycka Till!

COMMENTS
  • Özlem demir

    Jag vill testa.

    2015-07-11

Sorry, the comment form is closed at this time.