Inspiration till din brudmakeup: Make Up Store Champagne Collection

Brudmakeup: Bästa produkterna när du sminkar dig själv!

Tager du ansvaret för att lägga din egen brudmakeup? Våga säg ‘I do’! För att hjälpa dig på traven har vi på Lyx.se samlat ihop smarta produkter för en tidlös, klassisk och naturlig sminkning till bröllopet.

Bästa produkterna till din brudmakeup

[show_shopthepost_widget id=”747661″]

Fina färger: Make Up Store Champagne Collection

Makeup Store har lanserat en exklusiv brudmakeupskollektion som heter Champagne Collection. Den kan sammanfattas som helt fantastisk, romantisk och alldeles, alldeles underbar. I kollektionen hittar du en högpigmenterad ögonskuggstrio med long-lasting-effekt. Till den finns matchande nagellack, ett återfuktande läppglans och ett krämigt läppstift. Looken blir komplett med ett transparent Blotting Powder som absorberar överflödig glans och jämnar ut fina linjer med en sammetslen formula och matt finish.

[show_shopthepost_widget id=”747786″]

Bästa basen: Diorskin Forever Foundation

Basen är den viktigaste i all makeup, så slarva inte! Att hitta en foundation som håller sig perfekt trots tårar, svett och dansande är dock inte det lättaste. Men Diorskin Forever Foundation är en fullpoängare. Den har extremt lång hållbarhet och gör att huden ser flawless ut.

[show_shopthepost_widget id=”747706″]

Perfekta bryn och fransar: Eylure Brow Revolution

Bry dig om brynen! Lägg ner tid på att forma dina ögonbryn till bröllopet. Det ger ett omedelbart lyft för både dina ögon och ditt ansikte. Om du vill ha hjälp att fixa en perfekt form är ett hett tips att använda en ögonbrynsmall. Du hittar bland annat fiffiga och billiga mallar i Eylures nya ögonbrynskollektion. I Eylure Brow Revolution finns även brynfärg, brynolja, brynpennor, brynskuggor, shape gel och vax. Med andra ord, precis allt du behöver för att forma väldefinierade bryn hemma.

[show_shopthepost_widget id=”747751″]

Vattenfast mascara: Diorshow Iconic Overcurl Mascara Waterproof

Självklart vill du rama in själens spegel med en mascara som håller sig på plats trots glädjetårar. Ett säkert kort är Diorshow Iconic Overcurl Mascara Waterproof. Det är en lyxig vattenfast mascara som både ger volym, fantastisk längd, separation och fint böjda fransar. Den sitter som berget och är perfekt för åtråvärda fransar till tårdrypande bröllop.

Kyssvänliga läppar: L’Oréal Infallible Le Gloss

För återfuktade och kyssvänliga läppar kan du spana in L’Oréals nya läppglans Infallible Le Gloss. De ger en superfin glans, har en non-sticky-formula, återfuktar läpparna i timmar och finns i flera olika finisher och dofter. Den fiffiga applikatorn fångar upp precis rätt mängd av glosset och gör det lätt att lägga på.