naturligt-sommarsnygg

Naturligt sommarsnygg – Circle of Life

Nu när vi redan är inne i maj är det hög tid att ta tag i den där vårstädningen för både kropp, själ och hälsa. Semestern är endast några veckor bort och det är dags att fylla på badrumshyllan med naturliga produkter, ge kroppen en stärkande boost och planera för det ekologiska näringsintaget. Satsa på kvalitet och resultaten är inte är långt borta – med lite förberedelser blir du sådär naturligt sommarsnygg!


Träning


naturligt-sommarsnygg wellness-weekend

Boot Camp
Hälsoresor har verkligen varit i ropet dom senaste åren – och det är kanske inte svårt att förstå, för vem vill inte boosta eller få en kick-start till en hälsosammare livsstil. Den 16-17 maj anordnar Körunda en holistic weekend med Blossom och Linda Myrberg. Under de två dagarna tränar du bl a yoga, dans, meditation och avslappning. Fokus ligger på både inre och yttre skönhet. För 2995 kr får du mängder av bra inspiration som gör att du känner dig som en helt ny människa inför sommaren.

naturligt-sommarsnygg family-yoga

Yoga Online
Är du småbarnsförälder, har barn eller tonåringar? Kanske svårt att komma iväg till gymmet? Ryck då med hela familjen på ett lekfullt yogapass – eller som gravid ta chansen att bli stärkt inför förlossningen. Family Yoga erbjuder barnfamiljer och gravida att yoga online och har ett brett utbud av härliga och pedagogiska filmer för hela familjen. Nu kan du träna, när du vill och var du vill, för endast 119 kr i månaden.

 


Hälsa


naturligt-sommarsnygg rawfood-glass

Nyttig glass
Jo, faktiskt, nu kan du njuta av glass i riktigt stora lass – utan att riskera hälsan. Lily & Hannas är en ekologisk rawfoodglass gjord helt utan tillsatser, gluten, laktos och socker. Och tro mig, det smakar ljuvligt utan att ge dåligt samvete! De nya smakerna jordgubbe och citroncheescake bokstavligt smälter i munnen och passar perfekt för alla kommande sommardagar när sötsuget träder in. Ladda frysen full! Pris från 49 kr.

 


Skönhet


naturligt-sommarsnygg ekologisk-deodorantSäker deodorant
En helt ny produkt från True Organic of Sweden finns nu på skönhetshyllorna. Äntligen kommer en ekologisk deodorant som fungerar och är helt utan cancerframkallande aluminium som finns i alla “vanliga” deodoranter.
Naturliga mineraler och essentiella oljor fyller istället den här fantastiska deodoranten som även doftar naturligt gott.
Pris ca 139 kr.

 

 

naturligt-sommarsnygg ekologisk-ögonskuggaNaturligt skön
Om du inte redan gjort det så börja byta ut dina sminkprodukter till bättre naturliga alternativ. Ett säkert kort är Maria Åkerberg som erbjuder ett stort ekologisk skönhetssortiment med fantastiska produkter. Med sommaren i antågande är skuggor i naturligt beige skuggor och ljusrosa läppglans ett säkert kort för att få den där naturligt friska osminkade looken. Skuggorna sitter på hela dagen och läppglansen ger ett perfekt skimmer.
Priser: Ögonskugga 145 kr, Läppglans 175 kr.

 

 


Livsstil


naturligt-sommarsnygg joniskt-armband

Balanserad livsstil
Företaget Good Balance vill bidra till en sund och balanserad vardag för alla. Genom sina olika armbandskollektioner erbjuder de en trendig accessoar som även kan addera en hälsokick. De här fina armbanden har nämligen en hög laddning av negativa joner som hjälper till att minska stress och sömnproblem och samtidigt får bäraren att bli starkare och smidigare. Perfekt för dig som ofta sitter framför datorn eller för dig som inte kan slita mobilen ur handen. I casualkollektionen finns det snygga vita Tokyo Gold och beige Dubai Gold, en kombination som verkligen känns sommarfräsch. Pris 329 kr. 

naturligt-sommarsnygg ekologisk-odlingOdla ekologiskt
Även trädgårdsrabatten och balkongkrukorna ska planeras noga. Precis som allt annat gäller det att tänka smart från start. Glädjande nog ökar intresset för ekologisk mat och att odla egna grönsaker. Nelson Garden har därför tagit fram en serie med 40 ekologiska grönsaks- och kryddfröer för hemmaodlaren.
Börja att så dina frön nu så har du egna ekologiska grönsaker och kryddor att skörda i sommar! Mums!

 

 


I inläggen “Circle of Life” skriver Jeanette regelbundet om nyheter och ger sina bästa tips inom ekologisk näringsrik kost, organisk naturlig skönhet, balanserad träning, hållbar hälsa och medveten livsstil.

Jeanette Rattfeldt har en bakgrund från inredning, reklam, webb och kommunikation – både som designer, strateg, kreativ ledare och flera år som konsult. 2001 initierade Jeanette homestaging i Sverige och idag jobbar hon som inredningskonsult och konceptutvecklare. På lyx.se skriver Jeanette om allt hon brinner för, gärna där hon samtidigt kan bidra med sin expertis.