Spectre

Spectre – Första bilderna från inspelningen av nya James Bond

Daniel Craig återvänder för fjärde gången som Ian Flemings James Bond 007 i SPECTRE, den 24:e BOND-filmen i ordningen. Lyx.se ser fram emot filmens premiär i november i år.

Här ser vi de första bakom-kameran-scenerna från filmen som spelas in i Sölden i Österikiska alperna. Även i Obertilliach och vid sjön Altaussee spelas vissa scener in.

Förutom Daniel Craig ser vi i rollerna även Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw och Rory Kinnear samt Christoph Waltz, Léa Seydoux, Dave Bautista, Monica Bellucci och Andrew Scott.

Spectre_SPECTRE_Austria_Foto Alexander TumaDaniel Craig vid inspelningsstarten i Sölden, Österrike. Foto: Alexander Tuma.
© 2015 Columbia TriStar Marketing Group, Inc. and MGM Studios. All rights reserved.

Om filmens handling berättas att “Bond får ett kryptiskt meddelande som skickar iväg honom på ett uppdrag för att avslöja en illvillig organisation. Medan M bekämpar politiska krafter för att hålla underrättelsetjänsten vid liv skalar Bond bort lagren av svek för att avslöja den fasansfulla sanningen bakom Spectre.”

En annan detalj som avslöjats är att det kommer att dyka upp en ny specialutvecklad modell av den brittiska sportbilen Aston Martin i filmen – Aston martin DB10. Annars har Land Rover och Jaguar tillkännagetts som partners för filmen tillsammans med Bollinger, Omega och Sony.

Vid ett andra fototillfälle ser vi Bond i Italiens huvudstad Rom. Ytterligare platser vi kommer att få se i filmen är från England och Mexico.

Spectre_SPECTRE_Rome_Daniel Graig & Monica BellucciMonica Bellucci och Daniel Craig vid inspelningsstarten i Rom. Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images för CTMG, Inc. och MGM Studios. © 2015 Getty Images.

Premiär den 4:e november 2015

Anders Frejdh, initierad Bondälskare på den svenska siten From Sweden With Love, kan bekräfta att filmen får premiär i Sverige den 4 november, med global premiär den 6:e november 2015. From Sweden With Love är den största mötesplatsen för alla som gillar Bond i Sverige och arrangerade i höstas ett stort event i Stockholm för att fira Bond och de svenska skådelspelare som på ett eller annat sätt genom åren deltagit i filmerna, allt till förmån för Unicef och världens barn.

Uppdatering 28 mars 2015 – Teaser trailer för Spectre

Källa: Svensk Filmindustri 

Läs mer om James Bond-filmerna.

Fakta om filmproduktionen av Spectre:

Regi: Sam Mendes
Producenter: Michael G. Wilson och Barbara Broccoli
Manus: John Logan och Neal Purvis & Robert Wade
Foto: Hoyte van Hoytema
Klippning: Lee Smith
Scenograf: Dennis Gassner
Kostym: Jany Temime
Kompositör: Thomas Newman
Stuntkoordinator: Gary Powell

Distribution: AB Svensk Filmindustri