diy pyssel

Inspiration – DIY pyssel & presenter

Tillhör du skaran som gärna dekorerar och pyntar i hemmet med egentillverkade detaljer? Kanske vill du addera din egen touch i tillvaron med DIY pyssel av modeaccessoarer och kreativa presenter? Eller är du i behov av inspiration inför mysstunden tillsammans med barnen?

Nu har det kommit ut en underbar inspirationsbok fullpackad med tips och idéer på DIY pyssel. Boken, Bara ull, är en riktig inspirationskälla för alla med en kreativ ådra som gärna gör egna gå-bort-presenter, accessoarer, fint julpynt och andra vackra dekorationer till hemmet.

hemmet-pyssel

Bara ull innehåller mängder av smarta, söta, roliga och praktiska förslag på både inredningsdetaljer och modeaccessoarer du enkelt gör själv i ull. Boken passar såväl nybörjaren som ullentusiasten och är perfekt som inspiration att använda tillsammans med barnen.

barnpyssel

Och såhär inför julen finns det flera härliga tips på fint julpynt som passar både det moderna och det bohemiska hemmet!

julpyssel

 


Om författaren: Tone Rørseth är designer och stylist och arbetar för ett flertal vecko- och månadsmagasin. Tidigare har Tone utkommit med flera DIY pyssel-böcker: “Vackra smycken att göra själv”, “Bordsdekorationer – duka med naturen som inspiration” samt “Smycken och smyckesaskar”.

Alla bilderna är tagna av duktiga fotografen Erika Lidén.

Jeanette Rattfeldt har en bakgrund från inredning, reklam, webb och kommunikation – både som designer, strateg, kreativ ledare och flera år som konsult. 2001 initierade Jeanette homestaging i Sverige och idag jobbar hon som inredningskonsult och konceptutvecklare. På lyx.se skriver Jeanette om allt hon brinner för, gärna där hon samtidigt kan bidra med sin expertis.