skonhetsprodukter-guld

10 skönhetsprodukter värda sin vikt i guld

Trist och grått höstväder gör att vi vill frossa i produkter som boostar oss med lyster och energi igen. Lyx.se har därför grävt guld i skönhetsvärlden och hittat 10 skönhetsprodukter som får dig att känna dig som den drottning du egentligen är!

Den guldglänsande och kvinnliga doften Dsquared2 Shewood Golden Light Wood passar perfekt när mörkret kryper på. I toppen finns fräscha inslag som citron, apelsinblomma och neroli som verkar energigivande. Cederträ och bärnstensfärgade träslag karaktäriserar parfymen och ger en djup, varm doft. Som grädden på moset är kortsidorna på flaskan dekorerade med 19 karat guld.  Totalt onödigt men ack så lyxigt!

För smak av sofistikerad lyx är Salvador Dali Dali Fabulous 1 ett säkert kort. Det är en extraordinär och feminin doft med en blomsterbukett av ros, jasmin och mimosa i hjärtat.

Inspirerad av feststämning och enklare nöjen har Paco Rabanne lanserat en ny version av Lady Million. Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold är den blommiga och fruktiga uppfräschningen som nu finns att hitta i en diamantformad flaska.

skönhetsprodukter-guld

Efter sol och bad kan håret lätt bli matt och livlöst. En räddare i nöden är Loreal Mythic Oil Shampoo. Ett glansgivande schampo med guldpartiklar som får håret att skina som aldrig förr.

Pincett i 24 karat guld någon? Yes please! Denna guldpläterad ögonbrynspincett från Pfeilring är inte bara en fröjd att titta på utan gör det den ska. Kanske inte konstigt då pincetten är både handslipad och har livstidsgaranti.

Den åh-så-älskade succéborsten finns nu i smidigt miniformat som är perfekt att ta med i handväskan. Dessata Detangling Hairbrush är ergonomiskt formad och har 440 flexibla borst gjorda av speciell gel, för att minska stress på håret. Till skillnad från en vanlig borste behövs inte lika många borstdrag för att få ett utrett, mjukt hår.

skönhetsprodukter_guld

Solbrännan återupplivas enkelt med Nuxe Multi-Purpose Care Multi-Usage Compact Bronzing Powder. Bronzing-pudret innehåller mikroniserat pärlemor-pigment som ger huden lyster, jämnar ut och förebygger torr hy.

På naglarna är detta As Gold As It Gets! Ett multidimensionellt topplack med gyllene glitterflingor i en klar bas.  Används med fördel över ett annat nagellack i höst.

Större gyllene flingor bjuder L’Oréal Paris topplack Gold Leaf på. Även detta är ett snabbt och enkelt sätt att piffa till ett annat nagellack på. Måla bara ett finger för en spännande touch eller gå all in för en härlig guldboost.

Chantecaille Nano Gold Energizing Face Cream är precis lika lyxig (och dyr) som den låter. Ansiktskrämen innehåller nanopartiklar av guld som stimulerar kollagenproduktionen och föryngrar stressad hud.

skönhetsprodukter

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.