Lara Bohinc x Skultuna

Lara Bohinc samarbetar med Skultuna, och skapar smycken för hemmet

Lara Bohinc för Skultuna

Den hyllade smyckesdesignern Lara Bohinc och hennes exklusiva design har fått stort genomslag i modeindustrin över hela världen. Nu inleder Lara Bohinc ett samarbete med svenska mässingsbruket Skultuna för att skapa smycken till hemmet.

Lara Bohinc x Skultuna 3

Båda företagen har lång erfarenhet av arbete med metaller i högsta kvalitet som designas i klassiska stilrena former. Lara Bohinc berättar att hon är fascinerad av Sverige och tycker att samarbetet med ett företag som Skultuna, som står för tradition, kvalitet och tidlös design, är fantastiskt.

Kollektionen heter The London Collection och inleds med bokstöd och mässingslyktor. Inspiration till mönstren har hämtats från både motorvägar i Japan och fåglars vingslag – vilket ger det spännande uttrycket.

Från och med 1 oktober finns kollektionen att köpa hos bl.a. NK, Skultuna och Lara Bohinc.

Lara Bohinc x Skultuna 2

Jeanette Rattfeldt har en bakgrund från inredning, reklam, webb och kommunikation – både som designer, strateg, kreativ ledare och flera år som konsult. 2001 initierade Jeanette homestaging i Sverige och idag jobbar hon som inredningskonsult och konceptutvecklare. På lyx.se skriver Jeanette om allt hon brinner för, gärna där hon samtidigt kan bidra med sin expertis.