Häringe slott bjuder på badklubb & cocktails i sann 20-talsglamour

Nu har sommaren tagit fart på riktigt på Häringe Slott strax utanför Stockholm. Slottets splitternya badklubb har öppnat och fem sommarkvällar kan du festa som Gatsby med fransar, fjädrar och sköna cocktails! Ta slottets egna buss från Centralen så är du ute på ett nafs och kan njuta av svensk sommar och poolparty i dekadent slottsmiljö!

Badklubben bjuder på mys runt poolen och musik i slottets trädgård. På terrassen kan man beställa cocktails, bubbel och mat från sommarmenyn och njuta i sann Gatsby-anda med DJs och härlig sommarstämning.

Häringe_poolparty

Under första kvällen spelade DJ Bea Szenfeld och Fredrik Robertsson. Nästkommande badklubbar gå av stapeln den 18:e och 25:e juli samt 15:e och 29:e augusti då bland annat DJ Noland och Oskar Jennefors spelar.

Champagne_pool

Häringe har en egen buss som transporterar gäster från Centralen direkt till och från slottet på ca 20 minuter för att underlätta för gäster som vill uppleva badklubben och dess koncept fullt ut. Dessutom samarbetar slottet med klubbar och inneställen inne i city, om man som gäst vill fortsätta festen i stan efteråt. Den 4:e juli satt badklubbens gäster på F12s gästlista…

Häringe_drinks

Slottet har även en rad andra aktiviteter planerade under sommaren. Måndag till fredag erbjuder Häringe Slott ett speciellt koncept för familjer som vill njuta av den svenska sommaren i en sagolik miljö. Barnen har ett eget klubbhus och dessutom tillgång till poolen, spökvandringar och pyssel med aktivitetsledare – varje måndag till fredag mellan juni och augusti.

Häringe_pool_barn

Boka plats på Badklubbens buss på Slottets hemsida. Häringe Slott kan stoltsera med Sveriges första utomhuspool, starkt turkos byggd på 1930-talet, så glöm för all del inte att ta med badkläderna.

PS. Ja, Häringe Slott är till salu och nuvarande ägarinnan av c/o Hotels Jenny Ljungberg önskar att någon vill driva vidare hennes påbörjade koncept om ett levande slott.

Häringe_slott