marshall-stanmore

Marshall Stanmore dressar upp sig i lyxig vintage

Om du har koll på grymma högtalare till din smartphone har du förstås inte missat att du kan rocka loss till musik som strömmar ur till synes klassiska Marshall Stanmore förstärkare?  Nu kommer en tredje färg och den här gången är det vintage så det luktar läder ända tillbaka till 1962 när den brittiska klenoden Marshall föddes. Det är Svenska Zound Industries som designar högtalare med namnet Stanmore som hittils funnits i svart och vitt. Men låt dig inte luras av den Stanmores välpolerade utsida och kompakta storlek (350 mm bred och 185 mm hög). Här har du ett kraftpaket i tiden. brown_marshall-stanmore   Marshall Stanmore är fullproppad med en mängd olika anslutningsmöjligheter. Med kabel kopplar du enkelt in din smartphone, vinylspelare, TV eller så kör du trådlöst via Bluetooth aptX-teknolog som ger dig hög kvalitet på ljudet. Du kan använda RCA- eller 3,5 mm-ingångarna för att ansluta din spelare eller smartphone. Marshall Stanmore är även kompatibel med enheter med optisk utgång, exempelvis Apple TV. Ljudet strömmar ut ur två stycken 20 watts högtalare och en 40 woofer. Marshall Stanmore Brown går redan nu att förboka via Marshalls egen webbplats. För 4 000 kronor är godbiten din. brown_marshall-stanmore brown marshall-stanmore marshall-stanmore brown_marshall-stanmore

COMMENTS
  • Fredrik Larsson

    Snälla, läs på högtalaren hur företagsnamnet stavas. Det ska vara Marshall och ingenting annat.

    2014-06-12
    • Du har så rätt så. Hur det kunde hända är oförklarligt. Nu är det rättat i alla fall 🙂

      2014-06-13

Sorry, the comment form is closed at this time.