Vem läser Lyx.se?

Ja, vilka är det som läser vårt nätmagasin? Vi har en bra bild, men vi vill gärna veta en aning mer. Vi genomför därför nu en läsarundersökning och är tacksamma om du hjälper oss genom att svara på 10 enkla frågor.

Läsarundersökningen tar endast några få minuter, men är en stor hjälp för oss.

Antingen förblir du anonym, eller så väljer du dessutom att vara med och tävla om en av Sveriges nya stadscyklar från Argentario. Då svarar du på en extra fråga samt lämnar din e-postadress.

Vi kontaktar vinnaren av en herr- eller damcykel från Argentario den 16 juni.  Vinnaren kommer att utses av juryn som består av Lyx.se‘s grundare, VD samt chefsredaktör. Beslut om vinst kan ej överklagas. Juryn meddelar sitt beslut via e-post till vinnaren samt via Lyx.se Facebook-grupp.

Här kommer du till läsarundersökningen.

Argentario_cykel_Herr_Dam

Här kan du läsa mer om de eleganta stadscyklarna från Argentario.

Tack för hjälpen och lycka till i tävlingen!