Volvo XC70 Zlatan

Volvo XC70 – begränsad upplaga med Zlatan

Volvo rullar vidare på vågen efter reklamfilmen med Zlatan Ibrahimovic. Nu lanseras nämligen en begränsad upplaga av Zlatan Edition Volvo XC70 – en bil som är utrustad exakt som filmen samt med en dekalsats med fotbollsstjärnans namnteckning.

Först gör Jean-Claude Van Damme en oförglömlig split mellan två Volvo lastvagnar och sedan, den 25 januari händer det igen. Volvo får en viral supersuccé när Zlatan kör en XC70 genom ett svenskt vinterlandskap i reklamfilmen “Made by Sweden”.

Filmen, där Zlatan reciterar Sveriges nationalsång, har fått ett enormt genomslag i TV, tidningar, radio och framförallt i sociala medier. Trots att åsikterna om reklamfilmen gått isär går det inte annat än att bekräfta Volvos succé. I dag har Made by Sweden över 4,2 miljoner visningar på Youtube. Den svenske producenten Max Martins specialskrivna version av nationalsången har även toppat iTunes, Spotify och nu senast även P3:s Digilistan.

Eftersom försäljningen av Volvo XC70 och systerbilen Volvo XC60 har skjutit fart har Volvo bestämt sig för att erbjuda de svenska kunderna en Zlatan Edition Volvo XC70. 150 bilar ska säljas utrustade som bilen i reklamfilmen.

Det innebär en Volvo XC70 D5 AWD lackad i kulören Electric silver med mörkgrå interiör och Business Edition Pro-stylingpaket. Fälgarna är Erakir 19” Diamond tech black. Bilen är utrustad med Summum-paketet vilket innefattar läderklädsel XC, elmanövrerad stol med minne och ytterbackspeglar med tiltfunktion vid backning.

Några andra egenskaper är “Keyless Drive” – nyckellöst start- och låssystem, uppvärmda stolar fram och bak, eluppvärmd ratt, köassistent med start/stopp-funktion, kollisionsvarnare med full autobroms samt bränsledriven parkeringsvärmare.

Till bilen finns en dekalsats som lyder “Made by Sweden”, och som grädden på moset – en autograf från Zlatan. Priset för att ratta en likadan bil som fotbollsstjärnan i reklamfilmen är från 519 930 kronor.

Du kan prova bygga din egen bil genom länken nedan:
http://www.volvocars.com/se/all-cars/volvo-xc70/pages/default.aspx

Sorry, the comment form is closed at this time.