träningsprylar

Låt rätt träningsprylar hjälpa dig att hålla nyårslöftet

Träning ligger långt upp på listan över de löften som svenskar pratar om inför det nya året. Ambitionen om att starta en mer sund livsföring vilar på mångas läppar och verkar vara en, för allt för många, svåruppfylld målsättning om än en viktig sådan.
Kanske är det lättare att komma i gång efter all julmat om man har investerat i både gymkort samt lagt energi och pengar på nya träningsprylar, kläder och skor för att hålla koll på formen.

Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.”

Man är som sagt inte ensam om att lägga träning som nyårslöfte. Enligt svenska träningskedjorna har vart och varannan svensk lovat träning inför det nya året, vilket visas i en ökning i antalet kort som köps inför januari. Varje år.

Kanske är du en av dem som avlagt träning som nyårslöfte. Crossfit verkar vara poppis att ägna sig år nu. Och att klä sig med bra och snygga träningskläder är alltid ett plus. Här kommer några bra träningsprylar som kan hjälpa dig hålla motivationen uppe och uppnå dina träningsmål.

Satsa på ett par gymnastikskor som är bäst anpassade för just den sport eller aktivitet du ska utöva. Tänk vad som är skönt för både fötter och resten av kroppen.

träningsprylar Hoka One One

Denna från Hoka One One har tjockt lager stötdämpning för bra avlastning, komfort och stabilitet.

träningsprylar Reebok-Zquick

Reeboks nya löpsko för 2014 inspireras av Formel 1-bildäckens högst presterande kategori – ZRated. ZQuick fokuserar på bra grepp för ökad snabbhet.

träningsprylar Fitbit flex_Pink_Black_Slate

Fitbit Flex är ett armband som automatiskt synkar steg, kalorier, distans och sömn med din dator och smartphone.

träningsprylar garmin-vivofit

Vattentätta armbandet Vivofit från Garmin är ett annat alternativ. Beräknas finnas tillgänglig i februari.

träningsprylar Bluebuds X

Hörlurar med Bluetooth för bästa träningslåtarna. Dessa trådlösa Bluebuds X från Jaybird.

träningsprylar Jabra Rox Wireless

Jabra Rox Wireless lanseras i Sverige under februari.

träningsprylar Manduka Marvel Pro_yoga

Schysst yoga matta i nya färgkombinationer. Denna ekologiska i hög kvalitet från Manduka – Black Marvel Pro Limited Edition.

träningsprylar 2xu_tights

Kompressionskläder skapade för att förbättra prestationen. Tekniskt utvecklade träningskläder hos 2XU.

H&M har lanserat ny kollektion för kvinnliga träningskläder. Olika upplägg för fitness, yoga, löpning och friluftsliv. Trendfaktor hög och priserna låga – som vanligt på H&M.

träningsprylar sauna_yoga

För både kropp och själ – prova nylanserade Sauna Yoga. Yasuragi på Hasseludden utanför Stockholm är först i Sverige med denna Yoga-form. Övningarna utförs, för det mesta i sittande position, i en bastu som håller en temperatur på 50-55 grader. Finska grundaren Tiina Vainio menar att träningsformen är effektiv både för att hjälpa kroppens ämnesomsättning och reducera stress. Det ska vi givetvis prova – mer om det framöver!

Glad hälsa!