Taiwanesiska INVINCIBLE har skapat nästa Converse First String

Precis som de flesta skovarumärken med klass har Converse genom året samarbetat med olika designers kring sina skor under namnet Converse First String. Nu har man vänt sig till en avlägsen släkting till vår svenska sneakerkung Sneakersnstuff för nästa samarbete…

Många insatta känner säkert till Converses återkommande samarbeten med Martin Margiela. Men den här gången är det den taiwanesiska Streetwearbutiken INVINCIBLE som har fått äran att lägga sista sömmarna vid Converse nästa limited edition sko. Och INVINCIBLE har valt att lyfta fram den klassiska Jack Purcell Johnny Hi modellen.

invincible-converse-johnny

Suede läder blandat med vanligt läder på övre delen av skon har blandats upp med en nydesignad dragkedja som skär igenom en häl av printat leopardmönster. Diskret placerad längst med sulan har INVINCIBLE placerat sin logotyp ton i ton.

invincible-converse-lyx1

INVINCIBLE x Converse First String Johnny Hi lanserades den 28:e september och rullas ut i utvalda butiker runt om i världen med start idag, fredag den 4:e oktober. Vågar vi hoppas på att Sneakersnstuff har ett par?

invincible-converse-lyx2 invincible-converse-lyx3