MoMA store kittlar dödskönt i plånboken

Har du shoppingsug? På jakt efter något unikt? “Look no further” som man säger “Over there”. MoMa, du vet New Yorks Museum of Modern art är ju inte direkt känt för sina trista utställningar. Tvärtom. MoMA huserar vad som anses vara världens mest unika samlingar av modern och kontemporär konst.

En förlängning av museumverksamheten har sedan en tid varit MoMAs fantastiska designbutiker som bara finns på några fåtal ställen i världen. Därför är det extra roligt att tipsa om MoMAs ehandels butik som enligt utsago skeppar det mesta i sitt sortiment över hela världen. Vi på Lyx.se surfade runt en stund hos MoMA och plockade ut våra favoriter. Vilka är dina?

tea-potUplift Kettle

 

measure-tapeTape Measure

 

cube-calendarCubes Perpetual Kalender

 

 

elephant-sitMiniatyr Eames Elephant Chair

 

spice-shakersFour Seasons Spice Shaker

 

bird-clipsSparrow Clips

 

color-wheel-umbrellaColor Wheel Paraply