En väska gjord i ödla, pyton och struts kanske?

Louis Vuitton är ett av världens mest kända märken och de har producerat otroligt många framgångsrika kollektioner under åren. Det som lockar mig allra mest är deras hantverksskicklighet som genomsyrar precis allt de gör. Nu har de släppt ytterligare en exklusiv kollektion som är redo att bli synad i sömmarna.

Monogram Majestueux är precis som den låter en aning mer komplex väskkollektion än de tidigare vi fått äran att skåda. Nu har man vävt samma det klassiska Louis Vuitton monogram-mönstret med andra exklusiva material såsom struts, ödla, pyton och grosgrain -läder.

Den spännande kombinationen skapar en fantasifull väska med en kul kombination av både mönster och textur. Kollektionen består av tre delar, en axelremsväska, en lite större modell som man brukar kalla för “Tote” och en plånbok.

Axelremsväskan är din självklara följeslagare på nästa festliga event. Axelremmen är tillverkad helt av ödleskinn medan alla andra typer av remmar är gjorda i struts-skinn. Fodret är gjort i det mjukaste getskinn. Väskan har sedan försetts med det klassiska s-spännet i mässing vilket ger en klassisk touch till denna exklusiva lilla godbit. Du kan få din axelremsväska i två olika färger; antingen i vinrött eller i grönt. Båda kan du hitta i Louis Vuittons butiker och de kostar ungerfär 38 000 kr.

Vill du hellre satsa på den lite större modellen Majestueux Tote MM i Bourgogne, så får du ge ungefär 52 000 kr. Då får du en lite mer rymlig modell som du dessutom kan köpa i två olika storlekar, varpå den större är snäppet dyrare. Vill du komplettera din samling så kan du givetvis göra det. Plånboken är gjord i precis samma material som sina storasystrar men har ett foder av kalvskinn istället. Den finns i tre olika färger och kostar ungefär 26 000 kr. Ett nätt litet paket som garanterat snor uppmärksamheten vid nästan champagnefrukost.