Categories
Arkitektur & Trädgård Events Klubbar & VIP Kultur

Kraftwerk på Tate Modern

Nu på onsdag släpps biljetterna till vad som sannolikt kommer vara nästa års mest eftertraktade konsertserie: Kraftverks The Catalogue-spelningar på Tate Modern i London.

Med start onsdagen den 6:e februari kommer den legendariska gruppen framföra hela sin katalog. En skiva per dag i kronologisk ordning för att på så sätt låta även Européerna uppleva det som jänkarna tidigare fått vara med om på Museum Of Modern Art i New York. En konsert som förtjänstfullt skildrats av Jan Gradvall i Expressen.

Sannolikheten för att det ska vara lätt att få tag i en biljett lär vara låg, så det gäller att hänga på låset. Från 08.30 på onsdag (07.30 GMT) öppnar försäljningen. Den som kommer in får gärna boka en biljett till Trans Europe Express-spelningen i mitt namn.

One reply on “Kraftwerk på Tate Modern”

[…] Lyx.se har tidigare skrivit om Kraftwerk och deras samarbete med museer som Tate Modern i London och MoMa i New York. När de nu kommer till Stockholm sker inte spelningarna på museum men gruppen är en viktig del i den kommande utställningen på Moderna Museet som tar sin utgångspunkt i fascinationen för maskinen, industrin och den mekaniska vardagen. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *