Louis Vuitton och Yayoi Kusama designar en exklusiv handväska för Selfridges

För 904 588 kr kan du göra ganska mycket. Du kan till exempel lägga en handpenning till (eller köpa) en lägenhet, köpa ett par nya bilar eller resa ett par varv runt jorden. Känner du att det fortfarande inte är något av de ovanstående som du vill lägga dina nästa en miljon kronor på så bör du utforska Louis Vuitton’s senaste nyhet. Nu kan du för 904 588 kr istället köpa Louis Vuitton’s nya Minaudiere. En typ av aftonväska som oftast får plats i din hand och används för lite finare tillfällen. Väskan används för det mesta i de fina damernas välbärgade kretsar. Väskan är näst intill alltid smyckad med dyra stenar och diamanter vilket stämmer in även på Louis Vuitton Pumpkin Minaudiére av Yayoi Kusama.

Väskan är ett samarbete med den Japanska designern Yayoi Kusama. Tillsammans gjorde Kusama och Louis Vuitton en exklusiv kollektion bestående av handväskor, ready-to-wear-kläder och accessoarer för den London-baserade butiken Selfridges. En del av kollektionen är alltså denna glittrande pumpa.

Väskan har Yayoi Kusama’s ikoniska prickar och den kommer med en guldkedja som du kan hänga över axeln. Insidan är svart och ger en kaxig elegans. Personligen kan jag känna att det finns vissa svårigheter att matcha den med en outfit men förmodligen är det enklast att bära en klassisk LBD (Little Black Dress). När du väl hittat någonting att ha på dig behöver du enbart tänka på att vakta den med ditt liv för resten av kvällen.